Snart vänder vi blad

Ja nu är det ungefär nio timmar kvar på detta år. Nöjd med vad detta år innehållit och ser nu fram emot ett nytt oskrivet blad, 2015.
 
Har gjort i ordning efterrätten, förrätten, tagit en lång promenad med hunden medans  barnen och mannen var och åkte pulka och grillade korv, kände att jag inte hann följa med dem då det är lite att fixa till kvällens nyårsfirande. 
Men nu har hela familjen varit ute och fått frisk luft även om vi var på lite olika håll. 
 
Skall hoppa in i duschen och sen blir det dukning och förbereda huvudrätten.
Ha en kanonfin kväll allihopa så ses vi 2015.
 
 
 

En vecka sedan julafton

Det är bara jag som är uppstigen resten av familjen sover. Kaminen är tänd och ljuslyktor på bordet är även de tända. Men snart vill nog hunden ut på sin morgonrunda så då får jag ta på mig lite kläder och gå ut en sväng innan frukost. Har nytt lack på naglarna som jag fick av yngsta dottern i julklapp. Tänk att det gått en vecka sedan julafton. Och det som är så härligt är att det är många dagar kvar på ledigheten. Bara att njuta och ladda batterierna för snart är 2015 här. 
 
 
Igår kväll så åt vi lasagne, det är ju så gott. Det blev en traditionell köttfärslasagne och en vegetarisk med spenat och keso i.
 
 
Sen måste jag bara få tipsa om dessa goda kolor. Hallon och lakrits är min favorit. De andra två smakerna är inte så tokiga de heller. 
 
 
 
Nu fick jag sällskap av äldsta dottern som vaknat, men jag tror det är dags att väcka övriga i famijen innan jag ger mig ut med hunden. Vi hörs senare!

Bio och tacos

Igår var vi på bio tillsammans med barnens kusiner och deras föräldrar. Sune i fjällen, den var bra! Sen for vi hem till oss och åt tacos. Trevlig kväll hade vi.
 
Idag har det blivit två rejäla promenader, älskar att gå ut och få frisk luft. Det har inte varit så kallt så då passade vi på att ta en rejäl promenad efter frukost, skönt att börja dagen med att få andas in frisk luft. Även barnen har varit ute mycket dessa fina och kalla dagar, tänk vad lite snö kan göra. Sen har vi städat, handlat, fixat och donat. Har världens tvätt som skall tas om hand, suck. Jag viker och barnen lägger in i sina garderober, samarbete. Ingen tycker om att ta hand om tvätten så då hjälps vi åt.
 
I morgon är det sista dagen på 2014. Tycker åren går fortare och fortare varje år, vad hände liksom med detta år!?
Nyårsmenyn är klar, tror det blir väldigt bra, framförallt gott.
 
RSS 2.0