Inte långt kvar!

Nu har jag endast tre arbetsdagar kvar innan jag tar semester, kan ju inte annat än säga att det känns härligt. Idag var vi ute och åt på lunchen, vi var på Höganloft. Sen kom jag hem och svängde förbi affären och handlade, det blev hemmagjorda hamburgare till middag, jag gjorde en salladsburgare då jag inte äter kött. Jag och Nicklas tog en kvällsrunda med Boss, skönt väder men lite kvavt är det. Lotta på Liseberg och Allsång på Skansen är väl sommar om något, lite trevligt att ha på i bakgrunden.
 
 
Med en sån här raksträcka så är det trevligt med lite sällskap :)
 

Fixardag!

Det är helg och vi har värsta fixar dagen här hemma, får ju passa på när vädret är okej att fixa lite ute. Bilarna ska tvättas och häcken skall klippas. Inne är det tvätt och städ som gäller, ibland hamnar man inte i fas och där är vi nu, så idag ska vi komma ikapp :) i kväll ska vi grilla med vänner och i morgon ska vi hämta hem vår stora tjej från lägret, längtar efter henne!
 
 
Vi har även njutit av en fika ute, skönt mittemellan väder idag. Hunden kröp upp i knät och vi satt och myste en stund.

Trevlig kväll!

Vi har haft en sån trevlig kväll, varit ute med jobbet och vi hade sån tur med vädret. Vi har suttit ute hela kvällen och ätit, så härligt. Först strosade vi runt en stund på Rosenlunds rosarium så många olika sorters rosor i fina färger och vilka dofter de hade. Ett café finns där med så här kan man sitta mitt bland alla rosenbuskar och fika en fin sommardag. 
 
 
 
 
 
 
Sen promenerade vi längs vätterstranden till restaurangen Sjön så vacker promenadsträcka med solen över vättern.
 
 
 
Kantarelltoast
 
Mildrökt och stekt röding med gurka, ärtor, forellrom, citron och dill samt pepparrotssmörsås 
 
Bakad choklad med kolasås, karamelliserade jordnötter och mjölkkola
 
 
Allt var väldigt gott, fisken var perfekt och toasten kommer jag drömma om i natt :) hade solens strålar i ansiktet hela kvällen, det är man ju inte bortskämd med. Men nu ska jag ta och krypa ner i sängen, fortfarande väldigt mätt. I morgon är det fredag :) 
RSS 2.0