Lite sent

 
Men här sitter jag med nymålade naglar grapefruit sparkle cnd, lite sent för denna aktivetet egentligen, men nu är det gjort. Har suttit och gått igenom veckan som kommer med min man, han är ju ute och reser lite ibland och det gäller att få allt att gå ihop. Hunden kommer få en övernattning hos mormor och morfar denna vecka, sen är det cykelutflykt för äldsta dottern och föräldramöte inför högstadiet. Jag börjar i morgon jobba på annan ort och det blir ju klart lite förändringar för hela familjen. Tidigare så jobbade jag på orten vi bor på, väldigt smidigt, ingen pendling och gick hem varje lunch till hunden och lunchade med min man som även han jobbar i närheten. Nu ska jag pendla ca 30 min till jobbet enkel resa vilket känns helt okej men det blir lite andra rutiner, hunden kommer få hänga en del med husse på hans kontor :) så han inte blir ensam hemma allt för mycket. Har nu ikväll fyllt i alla lappar som skall lämnas in om utflykter med fritids för yngsta tjejen och lite annat inför skolavslutning och avslutningsaktiviteter så jag tror jag har koll på det mesta, om inte annat så är allt antecknat i min kalender :)
Hoppas ni får en bra start på veckan i morgon.

Mors dag!

 
Frukost med tända ljus är väl inget man tror att man skall ha den sista maj, men vi till och med eldade i kaminen härom kvällen, lite värme vore inte fel.
 
 
Dottern bakade till fikat idag :) det var gott!
 
Vi hade lite måsten som skulle göras i helgen, det mesta ute som att klippa kanter, åka till återvinningen och lite sådant smått och gott. Jag har precis varit och slängt på återvinningen, kanterna är kvar men det skall Nicklas ta nu, det har ju då också regnat rätt bra så man får passa på när det är uppehåll. Vattna blommorna och köra några maskiner med tvätt står på "min" lista :) men först en kopp kaffe och en chokladbit innan vi fortsätter, trevlig söndag och mors dag!

Kalasdags!

Hej på er!
Fredag eftermiddag och helgen är på ingång. Ikväll ska vi på kalas, vi ska fira barnens minsta kusin Meja som har fyllt 4 år. Paketen står redo för avfärd :) och snart ska även vi göra oss i ordning. En kopp kaffe får det bli medans vi väntar på att Nicklas ska komma hem från jobbet.
Ha en go fredag!
 
 
RSS 2.0