Oväntat besök

Torsdag kväll och det är så skönt att veta att i morgon är hela familjen ledig och har sovmorgon :)
Kom hem från jobbet idag, tände brasan och tog en kopp kaffe och bara andades ut efter en lite stressig dag på jobbet, det är ju så när man skall vara ledig då vill man få undan så mycket som möjligt.
 
Häromdagen fick vi ett lite udda besök på jobbet, en älg kom och spatserade förbi våra kontorsfönster. När jag åkte hem så stod han några hus längre bort och mumsade äpplen.
 
 
Älgarna är ståtliga och fina, men bäst vore om de höll sig i skogarna. Ibland går jag ut och går en promenad på lunchen och en älg vill man då inte möta på lunch promenaden :)  
 
 
 

Shopping helg!

Då var denna härliga helg slut, det är höstlov för barnen veckan som kommer. I morgon är det endast jag som skall upp tidigt och iväg, de andra är lediga. Det är en aning jobbigt att stiga upp när alla andra får sova, samtidigt som det är lite mysigt att vara uppe ensam med lite tända ljus och äta frukost medans huset fortfarande sover. Så skönt med lov, man slipper alla dessa förberedelser med väskor och gympapåsar hit och dit och allt som hör till, blir lite lugnare.
 
Idag har familjen varit på shopping, A6 fick det bli då det är söndag. Barnen behöver fylla på lite i sina garderober, vi hittade en del men inte riktigt allt så det får bli en sväng snart igen. Igår mötte jag upp en vän på stan, vi gick i affärer, fikade och pratade massor, det var ingen sol men ändå ett perfekt på på stan väder. 
 
 
Detta var min lunch idag, pumpa och fetaostpaj, det var så gott. Har aldrig ätit pumpa innan så det var en chansning och den vart lyckad. Jag och yngsta dottern avslutade kvällen med att spela fia med knuff :)
 
 

Gul gulare gulast

 
Bara några meter ifrån dessa träd parkerar jag min bil på jobbet, och tittar jag ut från mitt kontor så ser jag detta härliga underbara gula. Trädet är enormt och så fint. Gäller att njuta ordentligt av alla färger för snart är träden nakna, gråa och trista. 
 
Dagen har annars innehållit, körning och hämtning av dotter och kusin till dansen, läxläsning, promenad med dotter och hund, middag och så avslutar vi med Hollywood fruar och snart är det dags att rasta hunden och krypa till kojs, är ju en dag i morgon också :)
RSS 2.0