Mango och kokosnöt

 
 
Denna lotion från CND kommer jag skämma bort mina händer med i höst. Även naglarna har fått nytt lack idag, Indigo frock. Kaffe och kanelbulle har vi precis smakat på, dottern har hemkunskap nu i sexan. Idag var det kanelbullar på schemat, så goda. Varje onsdag kommer hon hem med godsaker vi får smaka, scones och frallor har det bjudits på. Nu ska jag göra dottern sällskap i soffan, Bonde söker fru ska vi titta på :)
 
 

Det var denna tisdag det

Bättre sent än aldrig som man säger. Ska snart krypa ner i sängen. För att vara tisdag så har denna dag gått i rasande fart, jag som annars brukar tycka tisdagar är lite sega. Stack lite tidigare från jobbet då äldsta dottern skulle till frisören och klippa sig, lite på topparna blev det. Yngsta dottern har varit på dansträning under kvällen. Medans jag väntade på dottern så bläddrade jag i lite skvallertidningar :) 
 
 
I morse var det noll grader när jag åkte till jobbet och sexton grader på vägen hem. Älskar dessa höstdagar, även om det är kallt på morgonen så blir det oftast så fina och friska dagar. I fredags fick jag också stanna för första älgen, tycker väl inte det ska bli så kul nu när älgjakten snart drar igång och man pendlar till jobbet. Hoppas de håller sig i skogarna och låter bli att traska över vägarna.
 
 

Bra avslut på veckan

 
Denna helg har verkligen levererat underbart fint väder. Och det behövdes efter ett par dagar med grått och trist väder, att få avsluta veckan med blå himmel och sol. Mannen har varit ute med motorcykeln på en tur idag, tjejerna har varit med kompisar, jag och hunden har slappat :) varit ute på promenad och sugit åt oss massor av sol. Har även haft kaffe gäster idag, en härlig helg med andra ord.
RSS 2.0