April, Födelsedagar, Paket, Tårtor & Cykling!

April är månaden då båda våra tjejer fyller i år. Idag har vi firat äldsta dottern som fyller 13 med paket och sång på morgonen. Ikväll blir det födelsedagsfika och så ligger det ett paket till och väntar.
 
 
Denna vecka har jag använt cykeln flitigt, har cyklat 6 km varje dag, gäller att passa på har hört att det ska bli regn.
 
 
 
Var igår och fick nytt Shellac på mina naglar!
 
Hoppas ni får en fin torsdag, här fortsätter vi firandet av dottern senare idag!

Ny vecka, träning och bakdel!

Måndag och ny vecka. Jag startade denna dagen med ett träningspass, tog cykeln dit så jag känner mig nöjd. När jag kom hem så tog jag Boss på en 20 min runda i det fina vädret. Vi tar en längre runda ikväll. Har nu precis ätit Kesella med blåbär och hallon och dagens första kopp kaffe har jag druckit.
 
 
Så hade då vår katt lämnat en liten gåva utanför dörren, bakdelen av en mus. Om han tuggar i sig huvudet och kroppen så kan han väl ta baken också, han kanske blev mätt halvvägs vem vet. Men det gjorde en skata lycklig i alla fall, den tog bakdelen och flög iväg. Blä för halvätna möss.

Söndag morgon, en tidig sådan!

God morgon!
 
Här har vi varit uppe en stund, jag och Boss. Han tyckte att 6,50 var lagom att gå upp, så strax innan halv åtta var vi ute i skogen och gick en liten runda. Lite härligt är det när man är ute så tidigt att höra fåglarna kvittra och allt är så tyst och lugnt. Samhället har ännu inte vaknat till liv.
 
 
Så nu sitter jag i soffan med en kopp te, Boss ligger bredvid och vi tittar på Nyhetsmorgon. Bra start denna söndag även om den började lite tidigt.
RSS 2.0