Sista söndagen i januari

 
Det blev en liten förmiddagspromenad med hunden i skogen, det var inte lika blött som tidigare i veckan då vi fick hoppa över vattenpölar. Dock en aning blåsigt men så skönt med frisk luft och en välbehövlig promenad. Solen ville så gärna titta fram men lyckades inte riktigt. 
 
 
Eftermiddagen bar det iväg på kalas och fira barnens kusin som fyllde år i veckan. Kladdkaka med olika tillbehör och någar koppar kaffe, åt alldeles för mycket men det var så gott :)
 
I morgon är det ny vecka och ny månad. Hoppas ni får en bra start på februari månad, själv ska jag till frisören efter jobbet och det är ju aldrig fel.

Gardinen hänger kvar

 
Sitter och funderar på om jag skall ta ner min "julgardin", den är ju inte direkt jätte julig men brukar försöka ta ner den när man plocka bort julen. Men glömmer den oftast och brukar komma ihåg den en bit in i februari och där är vi snart. Det har varit en riktig slappar lördag här hos oss, det har ju regnat ungefär halva dagen så då håller man sig mer än gärna inomhus och så blåser det, fast egentligen skriker min kropp efter en riktigt lång promenad men det får bli så fort vädret är något bättre. Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe, kaminen brinner, man och hund vilar i soffan bredvid mig, en dotter är iväg hos kompis och den andra är hemma. Här kommer jag nog sitta en stund, mys.

Blött & Semla

Får man klaga lite på vädret så är det inget vidare för tillfället. I lördags var sista dagen som det var kallt. Söndagen och övriga dagar denna vecka har bjudit på plusgrader och regn. Kunde väl räckt med plusgraderna, men både igår och idag vaknade jag när klockan ringde och hör hur det regnar. Igår mitt på dagen så var det ändå lite gott väder, tog en lunchpromenad med en kollega och det var sol och blå himmel en liten stund mitt på dagen, fick nästan lite vårkänslor så där någon sekund just då i solen.
 
Tagen i lördags då det fortfarande var vackert ute och någon minusgrad
 
Här blir det semla till kaffet nu. Var så sugen igår på semla och idag kunde jag inte stå emot längre.
 
Önskar er en fin onsdag!
RSS 2.0