Vilken morgon!

Morgonen började väl sådär, flingor utspillda på golvet, en kaffe kopp som vältes ut. Båda barnen helt oskyldiga, även vi vuxna kan vara fumliga. Med andra ord kunde dagen bara bli bättre. Efter ett träningspass så åkte jag hem och åt en andra frukost, tog en lång och skön promenad med hunden, hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning. I eftermiddag så är det handling av mat och lite fix inför kvällen. Men nu är det snart dags för lunch.
Hoppas ni alla får en fin fredag!
 
Från dagens promenad
 

Smått & gott

Dagens outfit denna torsdag var gröna leggings, svart långtröja och goaste gråa ponchon/koftan.
 
 
Fick ett efterlängtat paket i brevlådan idag, beställde dessa igår och idag damp de ner,tummen upp för snabb leverans.
 
 
Däremot har jag inte testat mascaran tidigare, men tror inte jag blir besviken. Om inte annat så är det en fin förpackning till den.
 
 
När jag var hos min kusin för ett tag sedan så hade hon köpt denna tvål. Och den föll även mig i smaken. Har bara köpt den till vänster innan men barnen tyckte att vi skulle testa den andra så vi tog båda denna gång.
 
 
 

Pussel torsdag

I vår familj så gillar vi att pussla, i alla fall vi tjejer. Jag och dottern har nu suttit en stund och klurat, funderat och testat den ena pusselbiten efter den andra. Ibland kör man fast och nästan kan sitta och slita sitt hår. Men det är kul att båda tjejerna gillar att pussla, ibland pusslar vi tillsammans vilket är kul för man tittar på lite olika sätt och hittar olika.
 
 
Mitt pussel blev jag klar med för ett tag sedan, så nu är det dags att köpa ett nytt tror jag.
 
 
Kan inte sätta fingret på vad det är, men det är en speciell känsla på något vis att riva ihop ett pussel som är klart, samtidigt som man tänker på all tid man lagt ner. Jag kör på tusenbitars och barnen på 500 bitars.
 
 
 
 
 
RSS 2.0