Lite sent

 
Men här sitter jag med nymålade naglar grapefruit sparkle cnd, lite sent för denna aktivetet egentligen, men nu är det gjort. Har suttit och gått igenom veckan som kommer med min man, han är ju ute och reser lite ibland och det gäller att få allt att gå ihop. Hunden kommer få en övernattning hos mormor och morfar denna vecka, sen är det cykelutflykt för äldsta dottern och föräldramöte inför högstadiet. Jag börjar i morgon jobba på annan ort och det blir ju klart lite förändringar för hela familjen. Tidigare så jobbade jag på orten vi bor på, väldigt smidigt, ingen pendling och gick hem varje lunch till hunden och lunchade med min man som även han jobbar i närheten. Nu ska jag pendla ca 30 min till jobbet enkel resa vilket känns helt okej men det blir lite andra rutiner, hunden kommer få hänga en del med husse på hans kontor :) så han inte blir ensam hemma allt för mycket. Har nu ikväll fyllt i alla lappar som skall lämnas in om utflykter med fritids för yngsta tjejen och lite annat inför skolavslutning och avslutningsaktiviteter så jag tror jag har koll på det mesta, om inte annat så är allt antecknat i min kalender :)
Hoppas ni får en bra start på veckan i morgon.
Netti
2015-06-01 @ 06:27:39
URL: http://starby.devote.se

Jag håller med att det blir mer komplicerat när man får pendla för det gör jag också. Kram

AngelicasVärld
2015-06-01 @ 19:03:27
URL: http://angelicasvarld.com/

30 min enkel resa...tänk om jag hade det! Har 1 timme enkel resa *pust*!

Hoppas ni får ihop pusslandet!

Svar: Ja då ska inte jag klaga :)
vitsvartochlime.blogg.se

Helen
2015-06-02 @ 11:34:16
URL: http://www.starsinlife.blogg.se

Skönt att ha när till jobbet... lycka till!

Svar: Tack!
vitsvartochlime.blogg.se

The Place To Be
2015-06-02 @ 14:13:30
URL: http://theplacetobe.se/

Spännande med nytt jobb även om du måste planera mer i och med pendling. 30 min låter kort tid, för mig som bott i Stockholm under lång tid, där 30 min är minimum nästan. Men jag förstår också hur skönt det kan vara att ha nära vilket jag har nu.

Kram Malin

Svar: Här är det antingen E4:an eller 80/90 vägar som gäller så det är rätt okej om man får pendla lite även om nära är bra :)
vitsvartochlime.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0